Deel 1: zaterdag 3 juni om 16:30 uur / Deel 2: zondag 4 juni om 15.30 uur

Op 1 & 2 juni 2018 is de ELE Rally terug!

De ELE Rally is een fantastische beleving voor jong en oud! Het SchippersStop Rallydorp is gratis toegankelijk, terwijl je de coureurs vanaf slechts €7,- op snelheid in actie kunt zien op de klassementsproeven. Kinderen tot tien jaar mogen zelfs helemaal gratis komen kijken! Wel dienen zij onder begeleiding van tenminste één volwassen persoon te staan. Ben je op zoek naar de ultieme ELE-beleving? Kies dan voor een passe-partout en profiteer direct van 25% combi-korting! Op die manier ga je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens héél voordelig het 54e ELE-weekend in!

Duizenden toeschouwers genoten van zomers ELE-weekend

Jij stond eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselden, bewonderde rallybolides van R5 tot klassieker en scoorde een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleefde de ELE Rally samen met vele duizenden anderen op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei in het SchippersStop Rallydorp en op de klassemenstproeven. Bedankt voor je komst en tot volgend jaar, tot ELE!

Genieten geblazen voor jong en oud!

De ELE Rally is een fantastische beleving voor jong en oud! Het SchippersStop Rallydorp is gratis toegankelijk, terwijl je de coureurs vanaf slechts €7,- op snelheid in actie kunt zien op de klassementsproeven. Kinderen tot tien jaar mogen zelfs helemaal gratis komen kijken! Wel dienen zij onder begeleiding van tenminste één volwassen persoon te staan. Ben je op zoek naar de ultieme ELE-beleving? Kies dan voor een passe-partout en profiteer direct van 25% combi-korting! Op die manier ga je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens héél voordelig het 53e ELE-weekend in!

Beleef het ELE-weekend opnieuw via het TV-verslag van Omroep Brabant!

Wat was het spannend! Tienduizenden toeschouwers genoten op 26 en 27 mei van de spannendste ELE Rally in de geschiedenis van de Nederlandse rallysport. Het verschil tussen winnen of verliezen bedroeg slechts 0,3 seconde. Wil jij deze spannende strijd nog eens opnieuw beleven?
Bekijk dan het TV-verslag van Omroep Brabant!

Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker winnen spannendste ELE Rally

Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker hebben na een zinderend slot de 53e ELE Rally op hun naam geschreven. Het Mitsubishi-duo wist op de laatste klassementsproef lokaal favoriet Piet van Hoof en navigator Max Jacobs te verschalken. Aan de finish van de rally bedroeg diens voorsprong slechts 0,3 seconde; het kleinste verschil in de geschiedenis van de ELE Rally!

Op 1 & 2 juni 2018 is de ELE Rally terug!

Dit jaar begint je zomer met spektakel! De eerste zomermaand trappen we af met de 54e ELE Rally! Kom je ook?

Duizenden toeschouwers genoten van zomers ELE-weekend

Jij stond eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselden, bewonderde rallybolides van R5 tot klassieker en scoorde een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleefde het samen met vele duizenden anderen in het SchippersStop Rallydorp en op de klassemenstproeven. Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!

Beleef het ELE-weekend opnieuw via het TV-verslag van Omroep Brabant!

Wat was het spannend! Tienduizenden toeschouwers genoten op 26 en 27 mei van de spannendste ELE Rally in de geschiedenis van de Nederlandse rallysport. Het verschil tussen winnen of verliezen bedroeg slechts 0,3 seconde. Wil jij deze spannende strijd nog eens opnieuw beleven? Bekijk dan het TV-verslag van Omroep Brabant!

Van den Heuvel en Bakker winnen spannendste ELE Rally

Na een zinderend slot hebben Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker de 53e ELE Rally op hun naam geschreven. Het Mitsubishi-duo wist op de laatste klassementsproef lokaal favoriet Piet van Hoof en navigator Max Jacobs te verschalken. Aan de finish van de rally bedroeg het verschil slechts 0.3 seconde; het kleinste verschil in de geschiedenis van de ELE Rally. Hermen Kobus stuurde zijn Fabia R5 met Erik de Wild aan zijn zijde naar de derde plaats.

logo footer wit mob