Robert Millar en Midas Nelissen hebben de 2e ELE Legend op hun naam geschreven. Met maar 0,8 seconden verschil op de nummers 2; Ben ten Hove en Joell ten Hove, was het spannend tijdens de laatste twee proeven KP PresTop en Sint-Oedenrode. 'To finish first, you first have to finish'. Dat gold zeker voor de winnaars in de blauwe Austin Healey. 

Goed nieuws voor alle liefhebbers van klassiekers! Na het succes van de eerste editie van de ELE Legend in 2016 zal hier in 2017 een vervolg aan gegeven worden. Daarom organiseert Stichting ELE Rally ook dit jaar een historic regularity waarin klassieke automobielen tot en met bouwjaar '89 worden toegelaten. Bovendien introduceert de Dutch Legend Challenge het unieke Legend Serviceplein. De tweede editie van de ELE Legend wordt gereden op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei en telt mee voor de Dutch Legend Challenge.

De eerste editie van de ELE Legend is gewonnen door de équipe Ten Hove-Ten Hove. Het BMW-duo slaagde erin om Ard Hofmeijer en Jolanda Legtenberg (Opel Manta) achter zich te houden. In diens Volvo PV544 Sport vervolledigden Michael en Rogier Simon het podium.

logo footer wit mob