Genieten geblazen voor jong en oud!

De ELE Rally is een fantastische beleving voor jong en oud! Het SchippersStop Rallydorp is gratis toegankelijk, terwijl je de coureurs vanaf slechts €7,- op snelheid in actie kunt zien op de klassementsproeven. Kinderen tot tien jaar mogen zelfs helemaal gratis komen kijken! Wel dienen zij onder begeleiding van tenminste één volwassen persoon te staan. Ben je op zoek naar de ultieme ELE-beleving? Kies dan voor een passe-partout en profiteer direct van 25% combi-korting! Op die manier ga je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens héél voordelig het 53e ELE-weekend in!

Primeur Eurol R5 Challenge voor ELE Rally

De Nederlandse rallysport is een nieuwe attractie rijker: In de 53e ELE Rally debuteert de hagelnieuwe Eurol R5 Rally Challenge. Op initiatief van voormalig Nederlands rallykampioen Bob de Jong vindt in dit drie wedstrijden tellende kampioenschap een onderlinge strijd plaats tussen équipes die een auto uit de indrukwekkende R5-klasse aan de start brengen. De Jong debuteerde in de ELE Rally van 2015 zijn Citroën DS3 R5; de R5-bolide waarmee hij in 2017 aan de start van de ELE Rally én de Eurol R5 Rally Challenge staat.

53e ELE Rally belooft groots spektakel

Reikhalzend wordt uitgekeken naar het 53e ELE-weekend. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei staat Zuidoost-Brabant wederom geheel in het teken van rallysport. Vanuit het inmiddels befaamde SchippersStop Rallydorp in Veldhoven gaan een kleine honderd équipes de strijd met elkaar aan in drie wedstrijden: de 53e ELE Rally, de 2e ELE Shortrally en de 2e ELE Legend. De succesformule van 2016 vormt daarmee opnieuw de basis, terwijl de terugkeer van het historic klassement en het debuut van de R5 Challenge de petrolhead dit jaar nóg meer op zijn wenken bediend!

SchippersStop Rallydorp ideale start van jouw ELE-weekend!

Sta eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselen, bewonder rallybolides van WRC tot klassieker en scoor een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleeft het op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei in het SchippersStop Rallydorp! Een bezoek aan het SchippersStop Rallydorp vormt ook in 2017 de ideale start van jouw ELE-weekend! Het SchippersStop Rallydorp ligt aan de Habraken 2601-2605 te Veldhoven en is gratis toegankelijk!

TICKETS ELE RALLY MAGAZINE
VANAF NU VERKRIJGBAAR!

Sta eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselen, bewonder rallybolides van WRC tot klassieker en scoor een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleeft het op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei in het SchippersStop Rallydorp! Het SchippersStop Rallydorp vindt je aan de Habraken 2601-2605 in Veldhoven, nabij Eindhoven Airport.

Fantastische beleving voor jong en oud
De ELE Rally is een fantastische beleving voor jong en oud! Het SchippersStop Rallydorp is gratis toegankelijk, terwijl je de coureurs vanaf slechts €7,- op snelheid in actie kunt zien op de klassementsproeven. Daarbij krijg je maar liefst drie evenementen voor de prijs van één! Een entreebewijs is namelijk geldig voor zowel de ELE Rally, als de ELE Shortrally en de ELE Legend. Tickets koop je bij een van de Official ELE Ticket Suppliers. Voor een Official ELE Ticket Supplier bij jou in de buurt raadpleeg je onderstaande kaart.

Profiteer van combi-korting
Het ELE Rally Magazine is ook dit jaar onmisbaar voor iedere ELE-bezoeker! Je kunt dit jaar profiteren van een unieke combi-korting: Bij aanschaf van een passe-partout krijg je maar liefst 25% korting op de aanschafprijs van het ELE Rally Magazine en de originele ELE Rally Cap! Op deze manier ga je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens héél voordelig het 53e ELE-weekend in!

Overzicht Prijzen:
Ticket Klassementsproef €7,-
Passe-partout Weekend €25,-
Passe-partout Zaterdag €20,-
SchippersStop Rallydorp Gratis
ELE Rally Magazine * €8,-
ELE Rally Poster €2,-
ELE Rally Cap * €8,-


* Profiteer van combi-korting:
Ontvang 25% korting i.c.m. aanschaf passe-partout en betaal slechts €6,-

logo footer wit mob