Als lid van Team ELE

Met je officiallicentie op zak kun je jezelf aansluiten bij de officialclub van Stichting ELE Rally. Daarmee wordt je onderdeel van Team ELE, waarmee je natuurlijk jaarlijks de ELE Rally organiseert. Ook zal je meerdere malen in een jaar gevraagd worden om bij andere rally-evenementen als official te komen helpen op een klassementsproef. Je krijgt dan altijd een rallyschild en specifieke proefinformatie.

Tussen de rally’s door moet er natuurlijk ook voor de broodnodige ontspanning gezorgd worden. Dit kan variëren van een barbecue tot een puzzelrit. Tevens is er de Nieuwsbrief “DE JUMP” die een paar maal in het jaar uitkomt. Hierin staat het laatste nieuws over het Nederlands rallyseizoen en het gebeuren binnen de officialclub.

Zoals je via bovenstaande tabs gelezen hebt, heb je als official een leuke maar ook verantwoordelijke job. Toch is elk rally-evenement weer een dag vol plezier! Allereerst ga je met iedereen of een kleine groep de gehele proef opbouwen. Linten zetten om voor de veiligheid van het publiek en omwonenden te zorgen. Daarna heb je algehele briefing en dan gaat het echt gebeuren. Na afloop ga je ook gezamenlijk alles weer netjes opruimen en is er daarna vaak nog de gelegenheid om gezellig wat te eten en nog wat na te babbelen over de dag. Er gebeurd namelijk van alles op zo’n dag.

Je aansluiten bij ons kost niets. De enige kosten die je hebt, is het investeren van vrije tijd en benzinekosten. Voor een natje en droogje – en bij meerdaagse rally’s een overnachting – wordt altijd gezorgd. Heb je nog wat te vragen of wil je jezelf definitief aanmelden als official bij de gezelligste officialclub van Nederland? Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je op. Tot snel!

Wijnand & Cristina
Personeel Stichting ELE Rally