Vanuit het VIP Dorp rallyauto’s kijken op KP Son

Succes in de rallysport bereik je samen. Bij succesvol zakendoen ligt dat niet anders. ELE Business biedt ondernemers een uniek platform voor het versterken en onderhouden van het zakelijk netwerk. Want samen blijf je succesvol!

De ELE Rally is in ruim vijftig jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autosportevenementen van Nederland, met jaarlijks tienduizenden toeschouwers en honderdduizenden volgers via radio, TV en internet. De ELE Rally biedt tal van commerciƫle kansen en kan in veel aspecten voor u als business partner van toegevoegde waarde zijn.

Wij zijn trots dat wij de mogelijkheden hebben uitgebreid zodat er voor iedere gelegenheid een passend aanbod is. Zo kunnen wij exposure voor uw bedrijf bieden, een personeelsuitje organiseren of fungeren als een compleet verzorgd netwerk event waar u nieuwe zakelijke relaties kunt aanknopen of uw eigen klanten kunt uitnodigen. En dat alles in de ambiance van spectaculaire, maar laagdrempelige autosport en een link naar duurzaamheid.

Voor meer informatie of het maken van een geheel vrijblijvende afspraak kunt u uw contactgegevens hieronder achterlaten. Er zal dan op korte termijn contact met u worden opgenomen.