Doe mee: Sluit je aan om de spannende ELE Rally te versterken

Wij nodigen verenigingen, bedrijven, vriendenclubs en families uit om samen met ons de komende ELE Rally tot een onvergetelijk succes te maken.


Om de organisatie van de rally – waar meer dan honderd equipes aan zullen deelnemen – rond te krijgen hebben wij vele honderden vrijwilligers nodig, die gedurende het evenement en in de voorbereiding worden ingezet. We zijn altijd op zoek naar verenigingen en groepen die met hun leden een gezellige dag of dagen willen hebben en die tegelijkertijd ons evenement kunnen ondersteunen en een steentje bijdragen aan de maatschappij – samen maken we daarmee de ELE Rally voor een brede doelgroep mogelijk!


Deze ondersteuning kan op velerlei gebied zijn, zoals:

  • publiekassistentie om het verkeer en parkeren te reguleren,
  • kassabemanningen bij onze klassementsproeven op wedstrijddagen,
  • helpen bij het opbouwen/onderhouden en afbreken van het servicepark,
  • helpen met distributie van materialen,
  • horecawerkzaamheden op de VIP dorp
  • diverse activiteiten achter de scheremen.

Als je op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje waarmee je naast een hoop plezier met je collega’s ook iets goed doet voor de maatschappij, waarom niet samen vrijwilligerswerk doen? Of met een groep vrienden, jouw vereniging of met jouw familie als uitje?

Door deel te nemen, zullen jullie niet alleen plezier samen hebben, maar ook een vooraanstaande rally ondersteunen die enthousiastelingen van overal samenbrengt.