Algemeen

De lettercombinatie ELE (uitspraak: E-L-E) verwijst naar de oorspronkelijke naam van de rally; Eindhoven-Luik-Eindhoven Rally.

De eerste editie van de ELE Rally is verreden in 1964. Met uitzondering van 2001 – toen Europa in de ban was van de MKZ-crisis – is de ELE Rally sindsdien jaarlijks verreden. Daarmee is het op afstand de oudste en meest verreden ronde van het Nederlands rallykampioenschap.

Stichting ELE Rally is verantwoordelijk voor de organisatie van de ELE Rally. Een twintigtal hoofd-officials vormen tezamen met het organisatiecomité de kern van de organisatie. Tijdens de rally krijgen zij ondersteuning van zo’n 1000 vrijwilligers die er voor zorgen dat de ELE Rally soepel verloopt. Meer informatie over Stichting ELE Rally vind je hier.

Ja. Op een actieve manier bijdragen aan de organisatie van de ELE Rally kan op allerlei manieren. Voor een overzicht van diverse mogelijkheden klik je hier.

Ja. Stichting ELE Rally kent al jaren een bewezen sterk Business Netwerk. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar onze ELE Business pagina.