57e ELE Rally terug naar mei, eendaagse editie

Stichting ELE Rally is verheugd om de plannen voor de 2022-editie aan te kunnen kondigen, welk een terugkeer inhoudt naar de oorspronkelijke datum waarop de ELE altijd verreden wordt. We hebben echter op voorhand al moeten besluiten dat ook de 2022-editie een eendaagse editie zal worden. Alle ogen zijn gericht op zaterdag 21 mei aanstaande.

Op het gebied van Corona is er gelukkig geen belemmering voor een prachtige dag van rallysport. De 57e editie van de ELE Rally brengt verder ook de bekende andere evenementen aan de start van de afgelopen jaren: De Historic Rally, Short Rally en ook de Cross Country zullen weer hun opwachting maken op de klassementsproeven. Ook voor deze editie zullen de proeven in de regio Eindhoven verreden worden met wat leuke verrassingen voor de deelnemers.

Met de gemeente Son en Breugel hebben we een goede relatie opgebouwd de afgelopen jaren dus de hoofdlijnen van de afgelopen 2 edities zal hetzelfde blijven. Zo zal de start ook weer vanaf het Kerkplein zijn, waar we dit jaar weer voldoende ruimte hebben zoals in de 2019-editie. We kunnen nu al niet wachten op die prachtige aanblik van een rallydorp wat voor even het zenuwcentrum van rallyminnend Nederland is. Met flink wat publiek op het Kerkplein om de equipes aan te moedigen in hun strijd om een mooie klassering.

In de komende periode zullen we regelmatig meer nieuws naar buiten brengen, dus houdt onze website www.elerally.nl goed in de gaten, of volg ons op de verschillende socials.