Op bezoek bij… Henk Vossen!

In het weekend voor de WK Rally van Kroatië was de ELE Rally te gast in het Limburgse Tegelen om een interview op te nemen met onze meest trouwe sponsor Helichem en Henk Vossen natuurlijk in het bijzonder. De historie tussen de ELE Rally en Helichem gaat terug tot voor het jaar 2000 en Henk is natuurlijk een graag geziene deelnemer in de ELE.

We werden ontvangen in het prachtige rallymuseum met vele historische memorabilia, inclusief schitterende (rally)auto’s waaronder de recent nog gebruikte Ford Fiesta R5. Trofeeën, rallyschilden, overalls, een waanzinnig overzicht van een prachtige rally carrière die nog niet ten einde is, gezien de stap naar de hagelnieuwe Skoda Fabia Rally2 Evo.

Een geanimeerd gesprek met een man die rallysport ademt en in 1972 zijn eerste ELE Rally reed! Daarom werd vorig jaar symbolisch het startnummer 50 uitgereikt. Kijk de video met deze 4-voudig winnaar van de ELE Rally (hattrick in 1980 – 1981 – 1982 met de Ford Escort RS 1800 MKII en in 1989 met de Lancia Delta Integrale 16V) en waan je in de historie van deze prachtige locatie.