Pers

Voor Stichting ELE Rally zijn goede perscontacten en een duurzame werkrelatie met de media van zeer grote waarde, waarbij Stichting ELE Rally zich te allen tijde zal inspannen voor een prettige en professionele samenwerking. Binnen Stichting ELE Rally is de afdeling Pers & Communicatie hiervoor verantwoordelijk. Het aanspreekpunt voor mediavertegenwoordigers is Joris van Esch met ondersteuning door Vincent van Dantzig.

Accrediteren
De 59e ELE Rally wordt verreden op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024.
Mediavertegenwoordigers zijn van harte welkom om de ELE Rally bij te wonen. Een verzoek tot accreditatie kan gedaan worden via Centrale Accreditatie Rallysport Nederland, dat sinds 2012 alle accreditatie-aanvragen voor KNAF rallysportevenementen in behandeling neemt.

Persbijeenkomsten
Kort voorafgaand aan de rally organiseert Stichting ELE Rally een persbijeenkomst waarin de aanstaande editie van de ELE Rally wordt belicht. Mediavertegenwoordigers in ons persbestand worden per e-mail uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. Staat u nog niet in ons persbestand, maar wilt u dat graag? Dan volstaat een aanvraag per e-mail.

Persmailings
Middels persmailings verspreidt Stichting ELE Rally in de aanloop naar, tijdens en na afloop van de ELE Rally persberichten, beeldmateriaal en belangrijke informatie voor mediavertegenwoordigers. Mediavertegenwoordigers kunnen zich aanmelden voor deze service door per e-mail een verzoek hiertoe in te dienen.