Toeschouwers

Rallydorp Son hart van ELE Rally

Sta eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselen, bewonder rallybolides van R5 tot klassieker en scoor een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleeft het in Rallydorp Son!

Een bezoek aan het Rallydorp Son vormt de ideale start van jouw ELE-weekend! Op vrijdag 24 en zaterdag 25 Mei 2024 is in en rondom het rallygekke dorp Son ontzettend veel te beleven. Natuurlijk vormt industrieterrein Ekkersrijt op zaterdagavond wederom het decor van een spectaculaire klassementsproef. Het start-finishpodium is ook dit jaar weer gelegen in Son op het Kerkplein.

ELE Rally
Een klassementsproef is dé plek om indrukwekkende stuurmanskunsten te bewonderen! Een klassementsproef is een parcours over afgezette wegen dat elke deelnemer zo snel mogelijk dient af te leggen. 

ELE Historic Rally
Deelnemers aan de ELE Historic Rally rijden exact hetzelfde parcours als deelnemers aan de ELE Rally. In tegenstelling tot deelnemers aan de ELE Retro rijden deelnemers aan de ELE Historic Rally op volle snelheid.

ELE E-Rally
Deelnemers aan de ELE E-Rally rijden een groot gedeelte van hetzelfde parcours als deelnemers aan de ELE Rally. In tegenstelling tot deelnemers aan de ELE Rally rijden deelnemers aan de ELE E-Rally 11 klassementproeven op 6 verschillende lokaties op volle snelheid.

Inschrijflijst 2024