Deel 1: zaterdag 3 juni om 16:30 uur / Deel 2: zondag 4 juni om 15.30 uur

ELE Rally 2021 op zaterdag 9 oktober

Met een mooie volle aansprekende kalender in het najaar op het gebied van rally’s, heeft Stichting ELE Rally besloten om de 56e editie op 1 dag te verrijden. Ongewijzigd blijft een enorm interessant deelnemersveld, bestaande uit de reguliere rally, de Historics rally, de shortrally en ook dit jaar weer de Cross Country Rally.

De ELE Rally is terug op 9 oktober 2021

De ELE Rally is een fantastische beleving voor jong en oud! Het 
serviceterrein bij transportbedrijf de Rooy in Son is gratis toegankelijk, terwijl je de coureurs vanaf slechts €7,- op snelheid in actie kunt zien op de klassementsproeven. Kinderen tot tien jaar mogen zelfs helemaal gratis komen kijken! Wel dienen zij onder begeleiding van tenminste één volwassen persoon te staan. Ben je op zoek naar de ultieme ELE-beleving? Kies dan voor een passe-partout en profiteer direct van 25% combi-korting! Op die manier ga je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens héél voordelig het 56e ELE-weekend in!

Duizenden toeschouwers genoten van zomers ELE-weekend

Jij stond eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselden, bewonderde rallybolides van R5 tot klassieker en scoorde een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleefde de ELE Rally 2017 samen met vele duizenden anderen in het SchippersStop Rallydorp en op de klassemenstproeven. Bedankt voor je komst en tot volgend jaar, tot ELE!

Genieten geblazen voor jong en oud!

De ELE Rally is een fantastische beleving voor jong en oud! Het SchippersStop Rallydorp is gratis toegankelijk, terwijl je de coureurs vanaf slechts €7,- op snelheid in actie kunt zien op de klassementsproeven. Kinderen tot tien jaar mogen zelfs helemaal gratis komen kijken! Wel dienen zij onder begeleiding van tenminste één volwassen persoon te staan. Ben je op zoek naar de ultieme ELE-beleving? Kies dan voor een passe-partout en profiteer direct van 25% combi-korting! Op die manier ga je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens héél voordelig het 53e ELE-weekend in!

Jasper van den heuvel en Lisette Bakker winnen 55e ELE Rally

Na een mooie strijd die de hele wedstrijd duurde hebben Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker met hun Ford Fiesta R5 de winst gepakt in een prachtige wedstrijd. De tweede plaats werd behaald voor Bob de Jong en Bjorn Degandt (B) in hun Hyundai i20 R5 en het podium werd gecompleteerd door Kevin van Deijne en Hein Verschuuren met de Skoda Fabia R5. “Dit is een heel bijzondere zege“ verklaarde Van den Heuvel.

Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker winnen spannendste ELE Rally

Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker hebben na een zinderend slot de 53e ELE Rally op hun naam geschreven. Het Mitsubishi-duo wist op de laatste klassementsproef lokaal favoriet Piet van Hoof en navigator Max Jacobs te verschalken. Aan de finish van de rally bedroeg diens voorsprong slechts 0,3 seconde; het kleinste verschil in de geschiedenis van de ELE Rally!

ELE Rally 2021 op 9 oktober

Met een mooie volle aansprekende kalender in het najaar op het gebied van rally’s, heeft Stichting ELE Rally besloten om de 56e editie op 1 dag te verrijden. Ongewijzigd blijft een enorm interessant deelnemersveld, bestaande uit de reguliere rally, de Historics rally, de shortrally en ook dit jaar weer de Cross Country Rally.
Overzicht Prijzen:
Ticket Klassementsproef €7,-
Passe-partout Weekend €25,-
Passe-partout Zaterdag €20,-
SchippersStop Rallydorp Gratis
ELE Rally Magazine * €8,-
ELE Rally Poster €2,-
ELE Rally Cap * €8,-


* Profiteer van combi-korting:
Ontvang 25% korting i.c.m. aanschaf passe-partout en betaal slechts €6,-

De ELE Rally is een fantastische beleving voor jong en oud! Het serviceterrein bij transportbedrijf de Rooy in Son is gratis toegankelijk, terwijl je de coureurs vanaf slechts €7,- op snelheid in actie kunt zien op de klassementsproeven. Kinderen tot tien jaar mogen zelfs helemaal gratis komen kijken! Wel dienen zij onder begeleiding van tenminste één volwassen persoon te staan. Ben je op zoek naar de ultieme ELE-beleving? Kies dan voor een passe-partout en profiteer direct van 25% combi-korting! Op die manier ga je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens héél voordelig het 55e ELE-weekend in!

Duizenden toeschouwers genoten van zomers ELE-weekend

Jij stond eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselden, bewonderde rallybolides van R5 tot klassieker en scoorde een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleefde het samen met vele duizenden anderen in het SchippersStop Rallydorp en op de klassemenstproeven. Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!

Beleef het ELE-weekend opnieuw via het TV-verslag van Omroep Brabant!

Wat was het spannend! Tienduizenden toeschouwers genoten op 26 en 27 mei van de spannendste ELE Rally in de geschiedenis van de Nederlandse rallysport. Het verschil tussen winnen of verliezen bedroeg slechts 0,3 seconde. Wil jij deze spannende strijd nog eens opnieuw beleven? Bekijk dan het TV-verslag van Omroep Brabant!

Deelnemers ELE Cross Country

logo footer wit mob

facebookinstagramtwitter

 

 

  Stichting ELE Rally | Postbus 731, 5600 AS Eindhoven, Nederland  

 

De website van Stichting ELE Rally maakt gebruik van cookies. Door op sluiten te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.