Deel 1: zaterdag 3 juni om 16:30 uur / Deel 2: zondag 4 juni om 15.30 uur

Op 24 & 25 mei 2019 is de ELE Rally terug!

De ELE Rally is een fantastische beleving voor jong en oud! Het 
serviceterrein bij transportbedrijf de Rooy in Son is gratis toegankelijk, terwijl je de coureurs vanaf slechts €7,- op snelheid in actie kunt zien op de klassementsproeven. Kinderen tot tien jaar mogen zelfs helemaal gratis komen kijken! Wel dienen zij onder begeleiding van tenminste één volwassen persoon te staan. Ben je op zoek naar de ultieme ELE-beleving? Kies dan voor een passe-partout en profiteer direct van 25% combi-korting! Op die manier ga je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens héél voordelig het 55e ELE-weekend in!

Duizenden toeschouwers genoten van zomers ELE-weekend

Jij stond eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselden, bewonderde rallybolides van R5 tot klassieker en scoorde een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleefde de ELE Rally 2017 samen met vele duizenden anderen in het SchippersStop Rallydorp en op de klassemenstproeven. Bedankt voor je komst en tot volgend jaar, tot ELE!

Genieten geblazen voor jong en oud!

De ELE Rally is een fantastische beleving voor jong en oud! Het SchippersStop Rallydorp is gratis toegankelijk, terwijl je de coureurs vanaf slechts €7,- op snelheid in actie kunt zien op de klassementsproeven. Kinderen tot tien jaar mogen zelfs helemaal gratis komen kijken! Wel dienen zij onder begeleiding van tenminste één volwassen persoon te staan. Ben je op zoek naar de ultieme ELE-beleving? Kies dan voor een passe-partout en profiteer direct van 25% combi-korting! Op die manier ga je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens héél voordelig het 53e ELE-weekend in!

Hermen Kobus en Erik de Wild winnen overtuigend 54e ELE Rally

Hermen Kobus en Erik de Wild hebben de overwinning behaald in de 54e ELE Rally. In hun Škoda Fabia R5 wonnen ze maar liefst dertien van de veertien klassementsproeven, waarmee de zege meer dan overtuigend was. “Ja.. dit is gaaf! Ik denk dat we oppermachtig waren” laat Kobus aan de finish weten

Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker winnen spannendste ELE Rally

Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker hebben na een zinderend slot de 53e ELE Rally op hun naam geschreven. Het Mitsubishi-duo wist op de laatste klassementsproef lokaal favoriet Piet van Hoof en navigator Max Jacobs te verschalken. Aan de finish van de rally bedroeg diens voorsprong slechts 0,3 seconde; het kleinste verschil in de geschiedenis van de ELE Rally!

Rallydorp Son hart van ELE Rally

Sta eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselen, bewonder rallybolides van R5 tot klassieker en scoor een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleeft het op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei in Rallydorp Son!

Een bezoek aan het rallygekke dorp Son vormt in 2019 de ideale start van jouw ELE-weekend! Het hele rallyweekend lang is in en rondom Son ontzettend veel te beleven. Natuurlijk vormt industrieterrein Ekkersrijt op zaterdagavond wederom het decor van een spectaculaire klassementsproef. Dit jaar is echter ook het serviceterrein en het start-finishpodium gelegen in Son. Het gratis toegankelijke serviceterrein ligt op het terrein van transportbedrijf de Rooy aan de Ekkersrijt 2037 in Son. Het start-finish podium ligt in het hart van de gemeente Son & Breugel; het Kerkplein in Son.
Overzicht Prijzen:
Ticket Klassementsproef €7,-
Passe-partout Weekend €25,-
Passe-partout Zaterdag €20,-
SchippersStop Rallydorp Gratis
ELE Rally Magazine * €8,-
ELE Rally Poster €2,-
ELE Rally Cap * €8,-


* Profiteer van combi-korting:
Ontvang 25% korting i.c.m. aanschaf passe-partout en betaal slechts €6,-

De ELE Rally is een fantastische beleving voor jong en oud! Het serviceterrein bij transportbedrijf de Rooy in Son is gratis toegankelijk, terwijl je de coureurs vanaf slechts €7,- op snelheid in actie kunt zien op de klassementsproeven. Kinderen tot tien jaar mogen zelfs helemaal gratis komen kijken! Wel dienen zij onder begeleiding van tenminste één volwassen persoon te staan. Ben je op zoek naar de ultieme ELE-beleving? Kies dan voor een passe-partout en profiteer direct van 25% combi-korting! Op die manier ga je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens héél voordelig het 55e ELE-weekend in!

Duizenden toeschouwers genoten van zomers ELE-weekend

Jij stond eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselden, bewonderde rallybolides van R5 tot klassieker en scoorde een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleefde het samen met vele duizenden anderen in het SchippersStop Rallydorp en op de klassemenstproeven. Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!

Beleef het ELE-weekend opnieuw via het TV-verslag van Omroep Brabant!

Wat was het spannend! Tienduizenden toeschouwers genoten op 26 en 27 mei van de spannendste ELE Rally in de geschiedenis van de Nederlandse rallysport. Het verschil tussen winnen of verliezen bedroeg slechts 0,3 seconde. Wil jij deze spannende strijd nog eens opnieuw beleven? Bekijk dan het TV-verslag van Omroep Brabant!

logo footer wit mob

facebookinstagramtwitter

 

 

  Stichting ELE Rally | Postbus 731, 5600 AS Eindhoven, Nederland  

 

De website van Stichting ELE Rally maakt gebruik van cookies. Door op sluiten te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.