Deel 1: zaterdag 3 juni om 16:30 uur / Deel 2: zondag 4 juni om 15.30 uur

Op 24 & 25 mei 2019 is de ELE Cross Country Rally terug!

De ELE Rally is een fantastische beleving voor jong en oud! Het 
serviceterrein bij transportbedrijf de Rooy in Son is gratis toegankelijk, terwijl je de coureurs vanaf slechts €7,- op snelheid in actie kunt zien op de klassementsproeven. Kinderen tot tien jaar mogen zelfs helemaal gratis komen kijken! Wel dienen zij onder begeleiding van tenminste één volwassen persoon te staan. Ben je op zoek naar de ultieme ELE-beleving? Kies dan voor een passe-partout en profiteer direct van 25% combi-korting! Op die manier ga je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens héél voordelig het 55e ELE-weekend in!

Cross Country Rally brengt wederom sensatie

Hoog op de wielen en gemaakt voor ruig terrein, maar dan niet in de woestijn van ‘le Dakar’, maar gewoon op de klassemenstproeven van de ELE Rally. Dát is het idee achter de nieuwste toevoeging aan het ELE-weekend; de ELE Cross Country. De cross country rally wordt dit jaar voor de tweede maal verreden en brengt zowel rijders als publiek een geweldige sensatie!

Le Dakar komt naar de ELE Rally

Autosportminnend Nederland kan zich opmaken voor een ELE-weekend om van te watertanden. “Wie dacht dat het ELE-weekend niet completer kon, komt dit jaar bedrogen uit. We doen er gewoon nóg een schepje bovenop!”, lacht ELE-wedstrijdleider Radboud van Hoek, terwijl hij de plannen voor het ELE-weekend 2018 uitrolt. Naast nostalgische klassiekers en razendsnelle moderne rallyauto’s, brengt Stichting ELE Rally op 1 en 2 juni ook de auto’s die men kent uit ‘Le Dakar’ naar Zuidoost-Brabant.”Hoog op de wielen en gemaakt voor ruig terrein, maar dan niet in de woestijn van ‘le Dakar’, maar gewoon op de klassementsproeven van de ELE Rally. Dát is het idee achter de nieuwste toevoeging aan het ELE-weekend; de ELE Cross Country.

Op 1 & 2 juni 2018 is de ELE Rally terug!

Dit jaar begint je zomer met spektakel! De eerste zomermaand trappen we af met de 54e ELE Rally! Kom je ook?

Duizenden toeschouwers genoten van zomers ELE-weekend

Jij stond eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselden, bewonderde rallybolides van R5 tot klassieker en scoorde een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleefde het samen met vele duizenden anderen in het SchippersStop Rallydorp en op de klassemenstproeven. Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!

Beleef het ELE-weekend opnieuw via het TV-verslag van Omroep Brabant!

Wat was het spannend! Tienduizenden toeschouwers genoten op 26 en 27 mei van de spannendste ELE Rally in de geschiedenis van de Nederlandse rallysport. Het verschil tussen winnen of verliezen bedroeg slechts 0,3 seconde. Wil jij deze spannende strijd nog eens opnieuw beleven? Bekijk dan het TV-verslag van Omroep Brabant!

Van den Heuvel en Bakker winnen spannendste ELE Rally

Na een zinderend slot hebben Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker de 53e ELE Rally op hun naam geschreven. Het Mitsubishi-duo wist op de laatste klassementsproef lokaal favoriet Piet van Hoof en navigator Max Jacobs te verschalken. Aan de finish van de rally bedroeg het verschil slechts 0.3 seconde; het kleinste verschil in de geschiedenis van de ELE Rally. Hermen Kobus stuurde zijn Fabia R5 met Erik de Wild aan zijn zijde naar de derde plaats.

Deelnemers ELE Cross Country

logo footer wit mob

facebookinstagramtwitter

 

 

  Stichting ELE Rally | Postbus 731, 5600 AS Eindhoven, Nederland  

 

De website van Stichting ELE Rally maakt gebruik van cookies. Door op sluiten te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.