Geen game, maar the real deal!


In het echt over een klassementsproef vliegen? Dit is jouw kans!
Hoe? Koop vandaag nog een exclusief ELE X-AUTO Ticket. Hiermee verzeker je jezelf tijdens de ELE Rally 2021 van een plek in een X-auto, compleet met race-overall en racehelm. 
Ja, je leest het goed: Jij gaat naast een ervaren rallyrijder in een échte rallyauto mee over een klassementsproef van de ELE Rally 2021!
Een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen!

 

Wat moet je doen?


OP=OP. Maak daarom vandaag nog jouw X-auto reservering compleet door onder vermelding van 'Ik in de hotseat' een mail te sturen naar x-auto@elerally.nl
Stichting ELE Rally informeert je vervolgens nader over deze unieke belevenis. Ook voor meer informatie kan je hiernaartoe mailen.

Reserveren kan tot uiterlijk 3 Oktober om 12:00 uur.
Let op: Er is 
een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

In het echt over een klassementsproef vliegen? Dit is jouw kans! Hoe? Koop vandaag nog een exclusief ELE X-AUTO Ticket. Hiermee verzeker je jezelf tijdens de ELE Rally 2019 van een plek in een X-auto, compleet met race-overall en racehelm. Ja, je leest het goed: 

Jij gaat naast een ervaren rallyrijder in een échte rallyauto mee over een klassementsproef van de ELE Rally 2019!

Een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen!

OP=OP. Maak daarom vandaag nog jouw X-auto reservering compleet door onder vermelding van 'Ik in de hotseat' een mail te sturen naar x-auto@elerally.nl Stichting ELE Rally informeert je vervolgens nader over deze unieke belevenis. 

Reserveren kan tot uiterlijk 20 mei om 12:00 uur. Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deelnemers ELE Cross Country

logo footer wit mob

facebookinstagramtwitter

 

 

  Stichting ELE Rally | Postbus 731, 5600 AS Eindhoven, Nederland  

 

De website van Stichting ELE Rally maakt gebruik van cookies. Door op sluiten te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.