Deelnemerslijst ELE-evenementen groeiende

Op twee weken voor de start van het 53e ELE weekend ontstaat er langzaam maar zeker een beeld van het deelnemersveld. Ruim zestig équipes hebben zich ingeschreven, maar dat aantal zal de komende dagen nog verder oplopen.

Met de inschrijving van Hermens Kobus is de leider in het Open Nederlands Rallykampioenschap 2017 alvast present. In de strijd om de ereplaatsen moet de Škoda-rijder het in de ELE Rally in ieder geval op nemen tegen tweevoudig ELE Rally-winnaar Bob de Jong, die zijn Citroën DS3 R5 aan de start brengt. Makkelijk gaan zij het niet krijgen. Zo worden nog inschrijvingen van een meerdere kanshebbers op de eindzege in de 53e ELE Rally verwacht. Opvallend is het grote aantal deelnemers met achterwiel aangedreven bolides. Janjur Monshouwer brengt in de ELE Shortrally zijn imposante Opel Ascona 400 aan de start, terwijl diverse andere deelnemers de toeschouwers zullen vermaken met verschillende types BMW. Ook de strijd bij de voorwiel aandrijvers oogt veelbelovend. Vorig jaar versloeg Timo van der Marel in zijn Opel Adam R2 op knappe wijze de concurrentie in snelle R3-wagens. Dit jaar zal de zoon van vijfvoudig ELE Rally-winnaar Jan van der Marel dat kunststukje trachten te herhalen, maar hij zal dan onder meer moeten afrekenen met Kevin van Deijne, die zijn snelle Renault Clio R3T aan de start brengt.

Ondertussen zoekt Stichting ELE Rally nog altijd officials die mee willen helpen om het 53e ELE-weekend tot een succes maken. Wil jij een te gek autosport-weekend beleven en graag als vrijwilliger op een professionele wijze bijdragen aan de ELE Rally? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op! Je bereikt ons onder meer via deze pagina.

Deelnemers hebben tot zaterdag 13 mei om zich in te schrijven voor de 53e ELE Rally, de 2e ELE Shortrally of de 2e ELE Legend. De actuele stand van zaken raadpleeg je hier.

 

logo footer wit mob

facebookinstagramtwitter

 

 

  Stichting ELE Rally | Postbus 731, 5600 AS Eindhoven, Nederland  

 

De website van Stichting ELE Rally maakt gebruik van cookies. Door op sluiten te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.