Jasper van den Heuvel met R5 in ELE Rally

De toppers uit de Eurol R5 Rally Challenge kunnen de borst nat maken. ELE Rally-winnaars Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker nemen dit jaar een R5 mee naar de Zuidoost-Brabantse klassementsproeven. Dit bevestigde het team eerder deze avond. Daarmee kleurt de ELE Rally nog meer R5. Enkel Mitsubishi-rijder Piet van Hoof lijkt nog roet in het R5-eten te kunnen gooien.

Net als eerder dit seizoen tijdens de Visual Art Rally, start Van den Heuvel in een Ford Fiesta R5. Die wedstrijd won de Barnevelder met overmacht. Het totaal aantal R5's dat aan de start van de ELE Rally staat komt daarmee op negen, waaronder vier Fiesta's. Achter het stuur van een Groep N Mitsubishi boekte Van den Heuvel vorig jaar zijn eerste ELE-zege. Ondanks dat hij de Fiesta R5 beduidend minder goed kent dan de Lancer, wordt er van de drievoudig Nederlands rallykampioen vuurwerk verwacht.

De ELE Rally start op vrijdag 1 juni bij SchippersStop in Veldhoven. Er wacht de deelnemers dan zes klassementsproeven, waarna op zaterdagmiddag om 11:35 uur de tweede etappe van start gaat met een servicebeurt op het terrein van B&G Hekwerk in Veldhoven. Vanaf SchippersStop rijden gratis pendelbussen van- en naar de service. Tickets zijn vanaf morgen verkrijgbaar bij Official ELE Ticket Suppliers. Voor openingstijden en een Official ELE Ticket Supplier bij jou in de buurt check je onderstaande kaart. Voor meer info over jouw ELE-weekend klik je hier.

 

logo footer wit mob

facebookinstagramtwitter

 

 

  Stichting ELE Rally | Postbus 731, 5600 AS Eindhoven, Nederland  

 

De website van Stichting ELE Rally maakt gebruik van cookies. Door op sluiten te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.