ELE Rally verkozen tot beste rally

Feest bij Stichting ELE Rally: Rallyrijdend Nederland heeft de 54e editie van de ELE Rally verkozen tot beste rally van 2018! Afgelopen week werd de prijs voor beste rally-organisatie van Nederland aan Stichting ELE Rally uitgereikt door Rally Club Holland, de belangenvereniging voor Nederlandse rallyrijders en navigatoren. Zij riepen de ELE Rally uit tot beste van het jaar. "Een bijzondere prijs, want deze komt van de specialisten zelf: de rallyrijders en navigatoren van Nederland", meent wedstrijdleider Radboud van Hoek vol trots. Één ding is zeker: de 2019-editie wordt opnieuw een feest voor toeschouwers én deelnemers.

"De ELE Rally werd vooral geroemd om diens veelzijdige klassementsproeven, klantgerichtheid en - niet onbelangrijk - gebrek aan vertragingen", vervolgt Van Hoek. "Ook het feit dat Stichting ELE Rally al jaren vasthoudt aan het concept van twee dagen rallyrijden wordt door veel deelnemers gewaardeerd. Dat maakt de ELE Rally tot een ware beproeving. In 2018, maar ook in 2019. Want tussen de feestelijkheden door werkt Stichting ELE Rally al weer hard aan de 55e editie van de ELE Rallly"

 

 

De 55e ELE Rally wordt gereden op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2019. Één ding is zeker: het wordt opnieuw een feest voor toeschouwers én deelnemers.

 

logo footer wit mob

facebookinstagramtwitter

 

 

  Stichting ELE Rally | Postbus 731, 5600 AS Eindhoven, Nederland  

 

De website van Stichting ELE Rally maakt gebruik van cookies. Door op sluiten te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.