ELE Rally 2021 in het weekend van 8 & 9 oktober

De afgelopen tijd is reikhalzend uitgekeken naar de datums waarop rallyminnend Nederland weer kan genieten van rallysport, en Stichting ELE Rally is verheugd te kunnen melden dat er na enorm goed overleg met de KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAF) en de overige rally-organisatoren voor het weekend van 8 & 9 oktober is gekozen. De komende tijd gaan we alles op een rijtje zetten of de ELE Rally weer over 2 dagen verreden kan worden of dat er wellicht een andere opzet gekozen moet worden.

 

Evenementen na 1 juni

Met alle ontwikkelingen op Corona-gebied zoals vaccinatie zou de situatie in oktober dusdanig verbeterd moeten zijn dat er weer een volwaardig rally-evenement plaats kan vinden, mét publiek uiteraard. Op de gepubliceerde kalender wordt in Nederland gestart met de GTC Rally op 10 juli aanstaande, en via de Vechtdalrally en Hellendoorn Rally komt men dan bij de ELE Rally uit. Na de ELE komen nog de Twente Rally en Achterhoek Rally en zo is er alsnog een fraaie kalender samengesteld met minimaal 3 weken tussen elk evenement om iedereen de tijd te geven zich gereed te kunnen maken voor het volgende evenement.

Alles uit de kast halen om voor tweedaags evenement te gaan

De korte termijn moet uitwijzen of er voor alle plannen genoeg draagvlak is zodat besloten kan worden of het een een- of tweedaags evenement wordt. Maar dat we voor kwaliteit en iets speciaals gaan staat vast. Laten we hopen dat het ELE-weekend weer een ouderwets prachtig weekend wordt met veel publiek en mooie rallysport, iets wat we allemaal zo lang hebben moeten missen.

Zodra er meer nieuws is, zullen we dit natuurlijk naar buiten communiceren via de gebruikelijke kanalen. Tot die tijd, veel gezondheid en wijsheid!

Stichting ELE Rally

Deelnemers ELE Cross Country

logo footer wit mob

facebookinstagramtwitter

 

 

  Stichting ELE Rally | Postbus 731, 5600 AS Eindhoven, Nederland  

 

De website van Stichting ELE Rally maakt gebruik van cookies. Door op sluiten te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.