Bewonder rallybolides in Citycentrum Veldhoven

Op zaterdag 29 april draai je in het Citrycentrum Veldhoven alvast warm voor jouw ELE-weekend! Van 10:00 uur tot 17:00 uur zijn diverse rallyauto's van dichtbij te bewonderen. Raak onder de indruk van een snelle bandenwissel tijdens een van de rallyservice demonstraties, maak een praatje met rallyrijders en scoor een mooie originele ELE Rally poster. Het kan allemaal op zaterdag 29 april in het Citycentrum in Veldhoven!

Met fiets, openbaar vervoer auto of te voet, het Citycentrum is altijd goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en alle winkels bevinden zich op loopafstand. Vanuit Eindhoven en Veldhoven neem je lijn 15 of lijn 402 om met de bus bij het Citycentrum te komen. Kom je op eigen gelegenheid? Je vindt altijd een plekje voor auto of fiets op een van de parkeerterreinen, in een van de parkeergarages of fietsenstallingen. Van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 18:00 uur, vrijdag tussen 9:00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 9:00 en 18:00 uur betaal je voor het parkeren. Buiten deze tijden – dus ook op koopzondagen – parkeer je gratis.
De nieuwste mode voor groot en klein, cadeau-artikelen, verse producten, dagelijkse boodschappen, banken, bibliotheek en VVV, kunst, een (film)theater, een plek om lekker te eten of iets te drinken… Het Citycentrum biedt het allemaal en dat bij jou om de hoek! Wie er winkelt, proeft het beste van twee werelden: stadse allure én de gezelligheid van een dorp.

Meer informatie over Citycentrum Veldhoven: www.citycentrum.nl

logo footer wit mob

facebookinstagramtwitter

 

 

  Stichting ELE Rally | Postbus 731, 5600 AS Eindhoven, Nederland  

 

De website van Stichting ELE Rally maakt gebruik van cookies. Door op sluiten te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.