Digitaal rallygeweld in de 1e Virtuele ELE Rally gaat van start

Het weekend kan voor rallycoureurs én gamers niet vroeg genoeg beginnen, dankzij de 1e Virtuele ELE Rally. Vanaf vrijdag 4 juni om 16.00 uur gaan zij de strijd met elkaar aan op KNAF Digital.

Het belooft een boeiende strijd te worden, te meer gezien de bekende namen die meermaals deelnamen aan de fysieke ELE Rally. Onder hen enkele toppers die de afgelopen editie (van 2019) nog op het podium stonden: navigatrice Lisette Bakker en de equipe Kevin van Deijne en Hein Verschuuren. ELE-locals Roel van der Zanden, Wesley Stevens en Martijn van Hoek zullen ook deelnemen. Diverse andere rallylicentiehouders verschijnen aan de virtuele start, met zeer uiteenlopende ervaring wat betreft sturen in DiRT Rally 2.0.

De gecombineerde wedstrijdleiding van de ELE Rally en KNAF Digital heeft een prachtige wedstrijd uitgezet. Deze bestaat uit twaalf klassementsproeven, geïnspireerd op de fysieke ELE Rally, waarin het uiterste wordt gevraagd van mens en machine - net als een fysieke wedstrijd. Drie proeven zullen in het donker worden verreden en de kans is zeker aanwezig dat Pluvius langskomt.

Win mooie prijzen

Met ruim honderd inschrijvingen kent de 1e Virtuele ELE Rally een uitstekend gevulde deelnemerslijst. Iedereen kan op elk moment nog meedoen door zich aan te melden op KNAF Digital en de instructies goed te volgen. Iedereen kan de rallyproeven in eigen tempo afwerken tot uiterlijk zondag 6 juni om 18.00 uur.

Voor de top drie van rallylicentiehouders in het PRO-klassement zijn zeer fraaie bekers gereserveerd. De top drie in het SIM-klassement (deelnemers zónder rallylicentie) kunnen nog meer allesbehalve kinderachtige prijzen winnen: de winnaar mag op 9 oktober a.s. plaatsnemen in een échte rallyauto (X-auto) tijdens de fysieke ELE Rally - spektakel gegarandeerd! De tweede plaats krijgt toegang tot het VIP-dorp en een infopakket, de derde wint een infopakket en passepartout.

Houd gedurende het weekend de social media van de ELE Rally en KNAF Digital in de gaten om op de hoogte te blijven en te genieten van mooie beelden. We wensen alle deelnemers dit weekend veel plezier en succes. Houd 'm heel, ook virtueel!

Deelnemers ELE Cross Country

logo footer wit mob

facebookinstagramtwitter

 

 

  Stichting ELE Rally | Postbus 731, 5600 AS Eindhoven, Nederland  

 

De website van Stichting ELE Rally maakt gebruik van cookies. Door op sluiten te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.